fbpx
ABW-logo-hs

Köp & Finansiering

ALBYBERG WORK – HANINGE

Så enkelt är det att köpa!

För att garantera ett så smidigt och säkert köp som möjligt så samarbetar vi med Kommersiella fastigheter och Nordblick Solutions AB som kan erbjuda ett förmånligt finansieringsalternativ där du kan delbetala ditt lokalköp. Tveka inte att ta kontakt med oss så guidar vi er genom ert köp.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig och hjälper dig att boka den lokal du är intresserad utav.

Avtal

När det är dags att genomföra köpet så skriver du på ett bokningsavtal. 6 månader innan tillträde av din lokal skrivs ett upplåtelseavtal.

Tillträde & slutbetalning

Efter att lokalerna är slutbesiktigade och betalning erlagd så sker tillträde och ni erhåller nycklarna till er nya lokal.

ERBJUDANDE!

Delbetala din lokal!

Med vår samarbetspartner Nordblick Solutions erbjuder vi nu en förmånlig möjlighet till köp av din lokal med delbetalning

Spara pengar med köpt lokal!

Att köpa en lokal med bostadsrätt som upplåtelseform ger dig en lägre kostnad än att hyra en motsvarande lokal samtidigt som du gör en investering. Du äger din lokal och är fri att anpassa den precis efter dina önskemål. Se vårt räkneexempel nedan för en jämförelsemot att hyra en motsvarande lokal.

Jämförelse hyrd lokal

Area (m²) 180
Hyra (kallhyra) /år/m² 1 500 kr
Hyra per år 270 000 kr
Månadskostnad 22 500 kr

Köpt WORK-lokal

med banklån

Area (m²) 180
Pris 1 895 000 kr
Egen insats (40%) 758 000 kr
Banklån (60%) 1 137 000 kr
Ränta på banklån 5,4%*
Räntekostnad/mån 5 117 kr
Månadsavgift 5 950 kr
Månadskostnad 11 067 kr

*Räntan är uppskattad och är individuell

ALBYBERG WORK

Kontakta oss

Mikael Cadling

Fastighetsmäklare
Kommersiella fastigheter

08 450 15 30 | 070-572 53 22
[email protected]

Camilla Göransson

Mäklarassistent
Kommersiella fastigheter

08 450 15 30 | 072-743 06 22
[email protected]

Fördelar med att köpa lokal

Allt fler företagare inser fördelarna med att äga sin lokal. Den främsta anledningen är att man kraftigt sänker sina kostnader jämfört med att hyra motsvarande lokal. Som ägare tar man del av den värdeökning som sker och lokalen blir då även en investering för framtiden.

Att lokalerna är så attraktiva beror på flera saker. Lokalerna är fullt anpassningsbara efter ditt behov. De kan nyttjas för lättindustri, kontor, förvaring, butik, lager, showroom, studio, produktion m.m. Lokalerna är moderna, representativa och belägna på attraktiva lägen. Det går enkelt att expandera sin verksamhet genom att köpa fler lokaler samt genom att bygga synergier med sina grannar. Du tillhör en stabil bostadsrättsförening med låg avgift vilket ger ett tryggt ägande och en investering för framtiden. 

Hyra lokal Work-lokal
Möjlighet att hyra ut
Möjligt att sälja
Anpassningsbara ytor
Lägst månadskostnad

Dela & Tipsa

Känner du någon som du vet skulle vara intresserad av att köpa en lokal? Tipsa genom att dela denna sida:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Albyberg-Work-hs.svg

Albyberg Works hemsida innehåller renderingar och inspirationsbilder framtaget för att illustrera och beskriva den planerade byggnationen. Brf Albyberg Work reserverar sig för att avvikelser kan förekomma när föreningens hus är färdigställda exempelvis för förändringar i våra leverantörers utbud eller av byggnadstekniska skäl.