fbpx
ABW-logo-hs

Läge & Området

ALBYBERG WORK – HANINGE

Albybergsringen med nära till allt!

Lokalerna har en perfekt placering på Albybergsringen med underbart läge och nära till allt. Till Haninge centrum tar det ca 5 min att köra bil. Där hittar man det mesta man kan tänka sig i serviceväg, från lunchrestauranger och butiker till post och apotek. Det är ca 20 km till Stockholm (Skanstull). Precis intill finns även trafikplats Jordbro med anslutning till riksväg 73 (Nynäsvägen).

ALBYBERG WORK

Lediga lokaler i Albyberg Work

Nedan ser du situationsplanen för Albyberg Work med samtliga lokaler utmarkerade. Under kartan listas samtliga lokaler med tillgänglighetsstaus. Du kan ladda ner situationsplanen här eller klicka på bilden nedan. Boka din WORK-lokal innan det är för sent!

20

Ledig lokal. 180 m²

ALBYBERG WORK

Kontakta oss

Mikael Cadling

Fastighetsmäklare
Kommersiella fastigheter

08 450 15 30 | 070-572 53 22
[email protected]

Camilla Göransson

Mäklarassistent
Kommersiella fastigheter

08 450 15 30 | 072-743 06 22
[email protected]

Fördelar med att köpa lokal

Allt fler företagare inser fördelarna med att äga sin lokal. Den främsta anledningen är att man kraftigt sänker sina kostnader jämfört med att hyra motsvarande lokal. Som ägare tar man del av den värdeökning som sker och lokalen blir då även en investering för framtiden.

Att lokalerna är så attraktiva beror på flera saker. Lokalerna är fullt anpassningsbara efter ditt behov. De kan nyttjas för lättindustri, kontor, förvaring, butik, lager, showroom, studio, produktion m.m. Lokalerna är moderna, representativa och belägna på attraktiva lägen. Det går enkelt att expandera sin verksamhet genom att köpa fler lokaler samt genom att bygga synergier med sina grannar. Du tillhör en stabil bostadsrättsförening med låg avgift vilket ger ett tryggt ägande och en investering för framtiden. 

Hyra lokal WORK-lokal
Möjlighet att hyra ut
Möjligt att sälja
Anpassningsbara ytor
Lägst månadskostnad

Dela & Tipsa

Känner du någon som du vet skulle vara intresserad av att köpa en lokal? Tipsa genom att dela denna sida:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Albyberg-Work-hs.svg

Albyberg Works hemsida innehåller renderingar och inspirationsbilder framtaget för att illustrera och beskriva den planerade byggnationen. Brf Albyberg Work reserverar sig för att avvikelser kan förekomma när föreningens hus är färdigställda exempelvis för förändringar i våra leverantörers utbud eller av byggnadstekniska skäl.